Agenda

vanaf 31 mei 2021 zijn er 2 plekken vrij op de maandag avond. Wil jij starten in een volgend blok? Dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen aan info@studiomim.nl

Naailes voor kinderen

Door de beperkende maatregelen vanwege de Covid-1 situatie worden er voorlopig geen kindercursussen meer gegeven. zodra we weer van start gaan lees je het hier en op FB.

De korte cursus voor kids: werken met de naaimachine.In een blok van 4 lessen van 2 uur. leer je hoe je eenvoudige kleding of tas kunt maken.

leeftijd vanaf 8 jaar.

kosten € 80,00 inclusief materialen. Meld je nu aan door een email te sturen naar info@studiomim.nl

Moeder& Kind workshop

Door de beperkende maatregelen vanwege de Covid-19 situatie worden er voorlopig geen Workshops gegeven.

Moeder& Kind workshop wordt 1x per maand gehouden. Het afgelopen jaar zijn er leuke tassen gemaakt en een hip kussen. De eerstvolgende Moeder & Kind workshop wordt nog bepaald

Lees meer info op de pagina workshops, daar kun je je ook aanmelden via de knop.

Re use | Recycle

Veel kleding kan nog een tweede leven krijgen, kijk eens goed in je kast en je vind vast wel dat topje of die rok waar je gehecht aan bent maar niet meer draagt omdat tja... .Verwerk het in iets nieuws! Je kunt denken aan een tas, een top of iets voor je interieur. Deze workshop voor volwassenen kan in 2 middagen of avonden plaats vinden.

Mode ontwerpen

Wat komt er allemaal kijken bij het ontwerpen van je favoriete kledingstuk? Onderzoek in sfeer collages en ontwerp in schetsen  een eigen mini collectie. Een korte cursus van 4 lessen voor kinderen vanaf 9 jaar.

Tie-dye 

Een oude verftechniek met verrassende resultaten!Eerst op lapjes stof de verschillende mogelijkheden onderzoeken en tot slot een of meerdere kledingstukken een nieuwe look geven.