Agenda

Na de Krokusvakantie zijn er enkele plekken vrij bij de naailes. Wil je kans maken op een plekje in een volgend blok? Dan kun je je aanmelden via de knop op de cursuspagina. Nu is er per direct plaats op de maandagavond van 20-22 uur.

Naailes voor kinderen

Per 21 maart , op donderdag middag, start een korte cursus voor kids: werken met de naaimachine.In een blok van 4 lessen van 1,5 uur. leer je hoe je eenvoudige kleding of tas kunt maken.

leeftijd vanaf 9 jaar.

kosten € 65,00 iexclusief materialen. Meld je nu aan via onderstaande de link

Moeder& Kind workshop

Moeder& Kind workshop wordt 1x per maand gehouden. Het afgelopen jaar zijn er leuke tassen gemaakt en een hip kussen. De eerstvolgende Moeder & Kind workshop staan gepland op zondag 24 maart en zondag 14 april 2019.

Lees meer info op de pagina workshops, daar kun je je ook aanmelden via de knop.

Re use | Recycle

Veel kleding kan nog een tweede leven krijgen, kijk eens goed in je kast en je vind vast wel dat topje of die rok waar je gehecht aan bent maar niet meer draagt omdat tja... .Verwerk het in iets nieuws! Je kunt denken aan een tas, een top of iets voor je interieur. Deze workshop voor volwassenen kan in 2 middagen of avonden plaats vinden.

Mode ontwerpen

Wat komt er allemaal kijken bij het ontwerpen van je favoriete kledingstuk? Onderzoek in sfeer collages en ontwerp in schetsen  een eigen mini collectie. Een korte cursus van 4 lessen voor kinderen vanaf 9 jaar.

Tie-dye 

Een oude verftechniek met verrassende resultaten!Eerst op lapjes stof de verschillende mogelijkheden onderzoeken en tot slot een of meerdere kledingstukken een nieuwe look geven.